Zó maak je het kantoor nóg gezelliger

Na een lang jaar thuiswerken, mogen werknemers binnenkort weer naar kantoor toe. Voor velen een feestje, aangezien veel mensen niet beschikken over de beste thuiswerkplek: een te klein bureau, niet verstelbare stoelen of er was überhaupt geen ruimte om een normale werkplek te creëren. Velen zaten dus aan de keukentafel, dus weer naar kantoor gaan, zal een opluchting zijn. Met onderstaande tips wordt de eerste kantoordag weer een feestje!

Lekkere traktatie

Ook al is er niemand jarig, het is toch een feestje dat hopelijk iedereen weer gezond en wel op kantoor zit. Hoogstwaarschijnlijk hebben veel collega’s elkaar een jaar niet in het echt gezien en is het dus hoogtijd om even bij te praten. Dit doe je natuurlijk het beste onder het genot van een kleine hapje en koffie of thee. Zorg er daarom voor dat er wat lekkers in de kantine staat, bijvoorbeeld een taartje of wat gezonde hapjes. Zo kan iedereen elkaar weer even zien en spreken en blijft iedereen ook wat langer hangen. Dat wordt sowieso een geslaagde ochtend!

Gepersonaliseerde spullen

Hopelijk kan iedereen zijn plek nog terugvinden na meer dan jaar weggeweest te zijn. Om het nog leuker te maken dat jouw werknemers weer terug op hun oude plek zijn, kun je bijvoorbeeld notitieboekjes bedrukken met hun naam of functie er op. Bovendien zou je het nog persoonlijker kunnen maken door middel van een quote of een grappige gebeurtenis uit het verleden er op te laten bedrukken. Er bestaan ontzettend veel mogelijkheden: je kunt natuurlijk ook kiezen voor pennen of mokken. Kies wat jij het leukst vindt of waar je werknemers het meest aan hebben!

Op https://www.bedrukken.nl/ vind je tal van voorbeelden en producten die je kunt laten bedrukken. Neem eens een kijkje en verras je werknemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *