De arbeidsmarkt op? Doe de opleiding BKC

Ben je lange tijd van de arbeidsmarkt geweest en wil je graag aan de slag in een financiële functie? Of heb je een financiële functie maar wil je jouw kennis verbreden? In dit geval is het zeker aan te raden om voor de opleiding BKC te kiezen. De opleiding BKC staat voor Basiskennis Calculatie. Wanneer je ook de opleiding Basiskennis Boekhouden volgt heb je de perfecte basis om ergens aan de slag te gaan in een financiële functie.

De opleiding Basiskennis Calculatie bestaat uit 8 lessen die in totaal 2,5 uur duren. De onderdelen die aan bod komen zijn elementaire berekeningen en interestberekeningen, handel, koop en verkoop, verzekeringen, kosten van duurzame productiemiddelen, directe en indirecte kosten en break-even analyse en tot slot ook diagrammen. Je krijgt huiswerk mee na de lessen waar je ongeveer nog een dagdeel mee bezig zult zijn.

Opleiding BKC: aan de slag in een financiële functie

Je hoeft geen vooropleiding te hebben afgerond wanneer je deze opleiding wilt gaan volgen. Het enige wat nodig is, is dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst. Daarnaast moet je enige ervaring hebben met het gebruik van Excel op de computer. Tijdens de opleiding wordt je klaargestoomd voor de examens: zodra je deze hebt afgerond krijg je het diploma en kun je ergens aan de slag gaan in je financiële functie. Veel bedrijven hebben vraag naar financiële medewerkers, omdat ieder bedrijf een boekhouding heeft. Je hebt dus grote kans dat je na het afronden van de opleiding aan de slag kunt gaan bij een bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *