Dames zonnehoed

Bekijk de dames zonnehoed bij Hatland. De dames zonnehoed is naast mooi om te zien bijzonder functioneel, want een zonnesteek moet je voorkomen. Nu zijn er veel hoeden die bescherming bieden tegen schadelijk zonlicht, maar de absolute topper hierin is UPF50+. Onderaan de afbeeldingen staat extra informatie over UPF50+ wat meer bescherming biedt dan smeren met antizonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Na het lezen van de informatie heb jij bij Hatland alle keuze. Een stijlvolle strohoed zoals de Ocillia, die alleen al mooi is vanwege het sjaaltje er omheen, geeft bescherming en verkoeling, maar biedt weer niet zoveel bescherming dan de Ledyard zonnehoed.

Hatland heeft meer dan zonnehoeden voor dames

De geschikte dames zonnehoed kun je nu wel vinden. Aan de linkerzijde van de internetpagina kun je filteren, en bij product eigenschappen kun je UPF50+ selecteren. Maar aan de linkerzijde kun je meer filteren zoals hoeden voor heren, en hoeden voor dames die niet specifiek voor de zomer zijn. Als voorbeeld een vissershoed kun je bij Hatland kopen evenals een regenhoed. Ook deze hoeden zijn naast mooi en stijlvol functioneel. Ze geven verkoeling in de zomer, en eventueel bescherming. Bekijk de collectie dames en heren hoeden bij Hatland en passend bij het seizoen en de omstandigheden. Het assortiment dames en heren hoeden is gigantisch groot.

Onderkoeling voorkomen is net zo belangrijk dan een zonnesteek

Naast de prachtige heren en dames zonnehoed heeft Hatland ook petten in het assortiment. Als je de petten bekijkt zal je opvallen dat het verschil tussen petten voor dames en heren erg klein is. De pet is dus meer uniseks. Anderzijds kan een pet weer sportiever zijn dan een hoed, dus jij hebt alle keuze bij Hatland. Een pet kan net zoals een hoed functioneel zijn en leed voorkomen. Dit geldt ook met mutsen. Als het buiten koud is dan is het dragen van een muts belangrijk om onderkoeling te voorkomen. Bekijk de hoeden, petten en mutsen bij Hatland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *